Fordeler med silkesengetøy

Anti-aldringsfordeler✅
Silkeputevar er den ultimate puten for ansiktet med sine fordeler både i forbindelse med anti-aldring og håravfall. Silke har vært brukt i Kina i tusenvis av år på grunn av sine helbredende egenskaper for huden. I motsetning til bruk av bomull, vil du ikke miste fuktighet fra ansiktet i løpet av natten, noe som igjen vil forhindre flere rynker i ansiktet. Det skaper heller ikke friksjon som kan føre til håravfall i løpet av natten.

Silke puster✅
En silkedyne inneholder vanligvis over hundre lag av silke, noe som gjør den svært pustende og komfortabel i bruk. Silke vil holde fuktighet borte fra kroppen, og medvirke til at du føler deg avkjølt og komfortable hele natten lang. Silke er naturlig kjølig om sommeren og varmt om vinteren, og samtidig bidrar silke til å regulere kroppstemperaturen.

Silke er bra mot allergi og astmalidelser✅
Prosessen med å lage silke fra kokonger av silkelarver er en mild prosess. Den fjerner ikke innholdet av proteinet sericin eller aminosyrene som det inneholder. Dette er godt for oss mennesker. Dette gjør silken motstandsdyktig og resistent mot mugg, - og skaper et miljø som støvmidd ikke liker seg i.

Langvarig✅
Høykvalitets silkesengetøy vil vare i mange år. Så lenge en silkedyne ikke blir misbrukt, og ved misbrukt menes utsettelse for sterke vaskemidler og hyppig vasking, kan den lett vare i overkant av 20 år. Fordi silke naturlig frastøter skitt, lukt, og plagsomme elementer som støvmidd, er det ikke nødvendig å vaske silkedynene like ofte.

Liquid error: Could not find asset snippets/booster-message.liquid